our clients

main services

Latest news

14 Kilo Afvallen In 2 Weken

Na 2 cursussen ben ik 14 kilo afgevallen en voel me stukken beter.

Daarna kun je op een prettige manier tot 2 kilo per week. En je wilt beginnen met een extreem koolhydraatarm dieet om vet te verbranden. Op den duur ging ik om de 4 maanden naar de mondhygiëniste alwaar mijn gebit onder verdoving werd schoon gemaakt.   Het valt iedereen al op, en dus "verspreid ik het woord".

Volg 12 WEKEN lang het Sonja programma 'Bereik je ideale gewicht. Ik heb de eerste 2 weken niets gegeten dan water(dat drinke je :. Dit kan omdat je nog moet wennen aan het dieet, maar het kan ook gebeuren op de lange termijn. Dat betekent dat ik binnen jullie belofte van 8-12 kilo per maand val :-). Meer dan 15 kilo afvallen en afslanken in 1 of 2 weken. Als je elke dag 15 minuten lacht kan je 6 kilo afvallen per.

En bij dit glycogeen zit 'm de crux. We zijn nu 2,5 jaar verder en ik ben tevreden met mijn 58 kilo.

Stoppen met roken: hoe blijf ik op gewicht? Ik ben nu 16 kilo afgevallen en ik merk dat ik niet. Ik ben nu 2,5 weken bezig en er is 7 kilo af! Je haalt in dit geval de koolhydraten vooral uit groenten, fruit, noten en zaden. Ik heb turbo dieet gedaan en was op 2 weken 9 kilo kwijt. Gewichtsverlies kan een flinke uitdaging lijken, maar je kunt wel degelijk leren hoe je 15 kilo af kunt vallen in afvallen na zwangerschap pillen, in twee maanden tijd. Bella Hadids diëtist verklapte hoe je binnen twee weken ruim zes kilo kan afvallen. Tegenwoordig zijn koolhydraten onze vijanden. Cindy heeft overgewicht en wilt graag 10 kilo afvallen. Dit werd steeds in 2 afspraken gedaan, omdat ze alleen maar één helft van de mond kon verdoven per keer. In 3 weken 10 kilo afvallen is mogelijk en 10 kilo afvallen in 1 maand is zeker mogelijk, maar dit vereist. Nu de zomer eraan komt is de verleiding groot om met 14 kilo afvallen in 2 weken, met een crashdieet flink wat kilo's te verliezen om de leukste zomertrends en jurkjes te kunnen dragen in 1 dag 1 kilo afvallen . Hiermee hoop ik iedereen te helpen om gezonder en gelukkiger in het leven te staan. Over 2 weken weer wegen bij dierenarts.

Ik had een vraag 2 jaar geleden ging mijn vriend 1 kilo per week afvallen kreeg.

13.02.2008 by admin

13.02.2008 by admin

13.02.2008 by admin